The Promised Land Open Air: ouderwets gezellig ‘t’house komen

Fronza blog by Marceline 1217 views

Oorspronkelijk gepubliceerd op Fronza.nl, op 3 juni 2015

a703bb9d 3565 4af5 8453 8fda28449c5b promised 2 - The Promised Land Open Air: ouderwets gezellig 't'house komen

Wie in de wirwar van zomerfestivals die zich veelal richten op mainstream 538-house, op zoek is naar een gezellig en intiem pareltje, kan er komende twee maanden zelfs twee in de agenda noteren. Op 29 augustus natuurlijk house classics festival Wooferland, en volgende week bijt The Promised Land Open Air het spits af. Na een vliegende start in 2014 strijkt dit intieme festival dit jaar op 13 juni weer neer rond de Peddelpoel in Spaarnwoude. Allen daarheen?

Gegarandeerd ouderwets gezellig ‘t’house komen voor de ‘oudere jongere’; daarvoor staat The Promised Land Open Air. En niet alleen dertigplussers kunnen hun hart ophalen want op 13 juni wordt bewezen dat ook houseklassiekers nog verrassingen in petto kunnen hebben, getuige de line-up. Wees er snel bij want de tickets zijn bijna op!

Love Parade

De line-up wordt aangevoerd door de Berlijnse dj/producer Dr. Motte, geestelijk vader van de Love Parade. Dit jaar viert hij zijn dertigjarig bestaan als dj met een wereldtour onder de naam die hij ooit aan de eerste Love Parade gaf in 1989, ‘Friede, Freude, Eierkuchen’. Hij wordt vergezeld door de tevens uit Berlijn afkomstige Mijk van Dijk. Beiden hebben een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de Duitse techno-sound.

De vaderlandse eer wordt onder meer verdedigd door classics-pioniers Remy, Fierce Ruling Diva en Spider Willem en vele anderen die eigenlijk geen introductie meer nodig hebben. Verdeeld over drie area‘s komt iedereen zonder twijfel prima aan zijn of haar trekken.

Hangen en ontspannen

Al je zintuigen worden op The Promised Land verwend. Het is heerlijk hangen en ontspannen op een van de strandjes rond de Peddelpoel met uitzicht op kleine eilandjes of in de luwte van een van de vele bomen. Je kunt eindeloos over het festivalterrein ronddwalen, zonder echt helemaal de weg kwijt te raken. Een mini-food court staat garant voor de perfecte bevrediging van de inwendige mens en op de artmarkt wordt je creatieve geest geprikkeld. Kijk voor meer info en de volledige line-up hier of op hun Facebookpagina. Tickets zijn verkrijgbaar via bit.ly/tplo2015 en via Ravepas.nl. Allen daarheen!

Foto’s: Luutse Brouwer

Schermafbeelding 2017 03 14 om 21.25.44 - The Promised Land Open Air: ouderwets gezellig 't'house komen

Share This Post

More To Explore