Enrico Sangiuliano (IT)

enricosmall

enrico 2 - Enrico Sangiuliano (IT)

Enrico Sangiuliano zal het gevoel tijdens zijn first gig nooit vergeten. Hij was zeventien en het was non-stop madness!
Honderdvijftigduizend crazy people op de been’
“Mijn eerste gig was op de Street Rave Parade 2003 in Bologne, Italië. Er waren wel honderdvijftigduizend crazy people op de been. Het was 24 uur non-stop madness. Ik was zeventien en stond van negen tot elf uur ’s ochtends op de line-up gepland op een van de grootste wagens in de parade. Toen ik vanaf de dj-booth opkeek, stonden er wel tienduizend mensen om ons heen. Voor het eerst drong de echte betekenis van het woord amazing tot me door!

enrico1 - Enrico Sangiuliano (IT)Natuurlijk was ik wel a bit nervous, maar tegelijkertijd voelde ik me enorm opgeladen. Ik had van te voren thuis een aantal tracks voorgeselecteerd, maar de meeste nummers die ik draaide waren toch van mezelf – thuis met mijn Playstation gemaakt! – dus ik wist min of meer wat voor set ik wilde neerzetten.

Gelukkig was ik omringd door vrienden die me steunden. Dat ik op de Street Rave Parade mocht draaien, had ik te danken aan een bekende Italiaanse party organisator en dj: Cirillo. Hij had me horen draaien op een klein, illegaal feest in een uitgedroogde rivierbedding. Hij was zo enthousiast dat hij me meteen daarna uitnodigde voor de parade,prime time! Sindsdien heeft hij me voor de grootste raves in Italie geboekt en inmiddels is hij tevens een van mijn beste vrienden. Die first gig, op die wagen, ging ongelooflijk goed, voor mijn gevoel. Iedereen ging compleet uit zijn dak. Dat gevoel van toen zal ik nooit vergeten!”

Tekst: Marceline Geelen

music icon - Enrico Sangiuliano (IT)
Soundcloud

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

More To Explore