Hemelse editie van MUST

MUST-publiekmg

image006mg2 300x164 - Hemelse editie van MUSTEr zijn 51 vrijdagen en één hele Goede Vrijdag dankzij een hemelse editie van MUST in de Van Nelle Fabriek. Geen dresscode; kom als jezelf, dan kan het nooit tegenvallen. En dan natuurlijk wel de beste versie denkbaar. Achter de draaitafels staan deze avond houselegende Erick Eerdhuizen, DJ Mark Knight uit de UK die een leading rol speelt in de geschiedenis van dance muziek, DJ Licious en Nederlands DJ & Producer Duo Roul and Doors dat internationaal zeer succesvol is. De line up wordt aangevuld met MC Haits, bekend van grote festivals als Pacha en Sunburn. Haits wordt geroemd om zijn talent en gedrevenheid. Van de 52 vrijdagen is dit met stip de meest uitzinnige.
MUST publiekmg 300x179 - Hemelse editie van MUST

Bijzonder hoe een kolos van staal de perfecte plek kan zijn voor een feest vol glitter en glamour. Op 3 april wordt de Van Nelle Fabriek weer ingezet als decor van een uitzinnig feest vol glamoureus entertainment. Deze locatie is door de jaren heen uitgebreid getest door een immer uitzinnig feestpubliek en was begin februari het decor van ART Rotterdam. Een veelzijdige locatie dus, die ook deze editie van MUST weer zorgt voor een feestbeleving die zijn weerga niet kent.
Flyer MUST Van Nellemg1 200x300 - Hemelse editie van MUST
Architecten in organiseren
Ondernemers Marcel Blanken en Marcel den Ouden zijn de architecten die MUST hebben ontworpen. Zij organiseren feesten op een hoogwaardig niveau waar horeca, decor, beleving, techniek en line up samenkomen en een eenheid vormen. Marcel den Ouden: “Het concept MUST steunt op vier pijlers: mens, locatie, beleving en muziek. Wij redeneren vanuit de doelgroep. Het totaal van factoren moet passen bij hen. Het zijn mensen die graag op een bijzondere manier willen uitgaan, willen ontdekken, beleven en elkaar willen ontmoeten. Op die behoefte speelt MUST in.” Info: www.must.cc, www.facebook.com/MUSTfeesten

 

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

More To Explore