The Incrowd maakt naam honderd procent waar

incrowd 1

Originally published on Fronza.nl, 17 juni 2015

incrowd 1 - The Incrowd maakt naam honderd procent waar


Eind dit jaar bestaan ze vijf jaar: The Incrowd. Paolo Gambirasi en Hans Pruis aka Mr. Milano, die samen de succesvolle oprichters zijn, hebben inmiddels een welbezocht concept achter hun naam staan; als zij een feestje organiseren, veelal gericht op de 35-plusser, dan kun je er maar beter bij zijn. Hoewel ik mezelf als behoorlijk doorgewinterd in de Amsterdamse dancescene beschouw, heb ik blijkbaar toch nog deels onder een steen gelegen, want ik kende deze fijne clubavond nog niet. En potverdorie, ik heb wat gemist!

 

edd118c8 2fb6 4f4a 9964 2d5b272be63a 11354841 1080532188627026 1439376736 n - The Incrowd maakt naam honderd procent waar

Je hebt feestjes. En dan heb je feestjes. En dan heb je een Incrowd feest! Om 23:00 uur gingen de deuren van de hoofdstedelijke Sugar Factory open en om 23:04 liepen de eerste Incrowders de zaal in. Over support gesproken! En vanaf seconde één bleek ik omringd door fijne, gezellige mensen; of, zoals een van de barkeepers het later in de rookruimte verwoordde: “Ze zijn wat ouder en maken geen rotzooi.” Paolo beet het spits af en veranderde de zaal in no time in een dampende enthousiaste massa, Mr. Milano deed er nog een stevige schep techno bovenop waarna Sasha het dak eraf draaide tot de deur dicht ging.

incrowd 2 met sasha carassi copy - The Incrowd maakt naam honderd procent waar

Stijgende temperaturen

Met al die geweldige techno van Sasha Carassi en gastheren Paolo Gambirasi en Hans Pruis, hebben dik 500 mensen met mij hun ass eraf gedanst. Top-partyfotograaf Dennis Bouwman was ingehuurd om zijn bijzondere foto’s te maken, hoewel het ontbreken van veel licht en de volop werkende rookmachine die klus niet vereenvoudigden. Technoheld Sasha Carassi wist samen met Paolo en Mr. Milano de temperatuur dusdanig te doen stijgen, dat al tamelijk snel het podium achter de dj-booth open werd gegooid als aanvulling op de dansvloer. Hulde voor de enkele toerist, die zomaar vanavond dat ene geweldige feestje heeft weten te vinden. Het zeldzame pareltje in hartje Amsterdam.

 

Schermafbeelding 2017 03 14 om 23.22.57 - The Incrowd maakt naam honderd procent waar

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

More To Explore